Posted By Costin

Daca spam-ul nu sperie pe nimeni, nerespectarea drepturilor de autor va face multe victime


In Romania, evident. Ce-i mai deranjeaza pe cate unii ferestrele mari si luminoase de acasa…

from Biblioteca Virtuala
reply-to [email protected]
to [email protected]
date Sun, Aug 15, 2010 at 2:44 PM
subject Un DVD pentru oameni inteligenti!
mailed-by bluepink.ro
Received: from mail.bluepink.ro ([91.216.151.2])


Buna ziua!

Avem placerea de a va prezenta in exclusivitate un nou produs care va permite accesul la peste 10.000 de carti in format digital , acesta fiind reprezentat de un simplu DVD la pretul de 49.9 ron + taxe postale.

“Biblioteca Virtuala” contine titluri catalogate drept best-seller precum : seria Harry Potter, Codul lui Da Vinci, Stapanul Inelelor, Twilight, Inger si demon, Fortareata digitala etc. In plus acesta contine opere dintr-o gama larga de domenii : literatura romana, literatura universala, beletristica, filozofie, fizica, astronomie, teorii ale conspiratiei etc., toate in limba romana, in format word sau pdf.

Acest Dvd contine ca masura de siguranta kiturile necesare pentru ca fiecare titlu sa fie accesibil cititorilor.

De asemenea, DVD-ul cuprinde si dictionare de romana, engleza, germana, franceza, italiana, ortografie si punctuatie, dictionare de mitologie, manuale de specialitate, carti de istorie, de psihologie etc.

O noua facilitate a acestui DVD reprezinta programul dedicat exclusiv astronomiei “Celestia”.Impreuna cu acesta avem o intreaga serie de carti ale artei seductiei din cele mai vechi timpuri pana in prezentul contemporan. De asemenea contine o serie de carti de bucate apreciate de intreaga clientela pasionata stiintele gastronomice.

Pentru detaliile necesare in vederea comandarii click aici. Ori dati reply la acest e-mail cu textul: comanda.

Pentru a va dezabona de la aceste mailuri trebuie doar sa ne raspundeti la mailuri cu textul dezabonare , iar tehnicienii nostri va vor sterge din baza de date. Multumim anticipat!

Virtual Library


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments