Posted By Costin

Dragos Stanca: “Nu stiu daca ma voi pensiona din F5 dar momentan sunt aici si voi duce la capat acest proiect.”


Clarificari.

Faptul ca voi lansa pe cont propriu sau cu alti parteneri, altii decat grupul RC sau companiile partenere F5, si alte proiecte, nu inseamna ca plec. Evident, o companie aparuta acum un an si jumatate, care a ajuns la peste 10% market share, nu are doar prieteni, motiv pentru care tratez aceste zvonuri cu ingaduinta.

F5 are toate problemele pe care le au toate companiile de media din Romania si in special cele prinde de criza in plina crestere si inca neconsolidate suficient, insa sunt chestiuni administrabile. Da, ne restructuram si reasezam anumite zone din business, cu consecintele aferente. Placute sau nu.

Nu stiu daca ma voi pensiona din F5 dar momentan sunt aici si voi duce la capat acest proiect. Si, daca nu deranjez prea tare, si altele. Detalii, in curand.

Dragos Stanca1, Managing Director F5 Realitatea-Catavencu

Note de subsol:
1. Dragos Stanca – Managing Director, F5 Realitatea-Catavencu. Blog | Twitter | Facebook

Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments