Posted By Costin

In atentia dezvoltatorilor de aplicatii pentru iPhone


In perioada 11 august 2010 – 12 octombrie 2010, Orange Romania incurajeaza dezvoltatorii de aplicatii pentru iPhone din Romania prin organizarea unui concurs structurat in doua sectiuni.

Prima sectiune este destinata proiectelor. Adica aplicatiilor in stadiu de concept, genul de aplicatii care nu se regasesc in App Store, idei pe care concurentul trebuie sa le puna in practica si pe care sa le putem regasi in AppStore pana la finalul anului! Atentie, poti propune doar ce ai tu, ca developer chef, timp si resurse sa dezvolti pana la finalul anului!

Cea de-a doua sectiune a competitiei este destinata aplicatiilor lansate pana in data de 11 august 2010, disponibile in App Store, Orange dorind prin organizarea acestei competitii sustinerea dezvoltatorilor locali de aplicatii pentru iPhone.

Click pe imagine pentru a merge in pagina concursului

Ultima zi de inscriere a aplicatiilor este 12 septembrie 2010, jurizarea proiectelor si aplicatiilor inscrise in concurs avand intre 13 sept. 2010 si 12 oct. 2010, in functie de urmatoarele criterii:

Idei de aplicatii:
– utilitatea pentru client / fun factor – 25%
– originalitatea ideii 35%
– fezabilitatea implementarii – 25%
– storyboard/specificatii – 15%

Aplicatii existente:
– utilitatea pentru client / fun factor – 25%
– originalitatea ideii – 35%
– design – 20%
– performanta – 20%

In cazul in care isi va lansa aplicatii pana la finalul acestui an, castigatorul primei sectiuni va participa la Apple Worldwide Developers Conference 2011, toate cheltuielile (transport, cazare, diurna) fiind suportate de Orange Romania.

In cea de-a doua sectiune vor acorda 3 premii: 1000 euro + ultimul model de iPhone pentru locul I, 1000 de euro si respectiv 500 de euro pentru locurile II si III.

Succes!


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments