Posted By Costin

Castiga o camera foto Panasonic G2!


In urma cu 10 zile va povesteam despre o competitie foto organizata de catre Panasonic pentru 5 bloggeri de top din Romania. A venit momentul sa va semnalez faptul ca, saptamana aceasta, Panasonic a deschis portile concursului Provocarea G2 tuturor iubitorilor de fotografie si aparate foto de ultima generatie.

Inscrierea pentru concurs se poate face pana in data de 20 octombrie, batalia fiind pentru castigarea unei camere foto Panasonic G2 (locul 1), Panasonic G10 (premiul 2) si 30 de cursuri de fotografie organizate de Panasonic in colaborare cu F64. Pentru aceasta insa, trebuie sa indepliniti urmatoarele conditii:

– varsta minima 18 ani
– un cont pe site-ul concursului
– sa participati la cel putin 10 dintre temele propuse de Panasonic, cu nota ca fotografia trebuind urcata in cont in maxim 24 de ore de la anuntarea temei.

Intrebari? 🙂

PS. Pentru a va motiva putin, iata o mica galerie foto cu premiul cel mare.

Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments