Posted By Costin

Cate clipuri video serveste trilulilu.ro?


Incepand din octombrie 2010, SATI va masura si continutul multimedia (streaming video si audio), oferind informatii despre ascultarea / vizualizarea continutului audio / video de catre vizitatorii siteurilor inscrise in sistem. Informatiile oferite astfel vor permite o evaluare corecta, superioara din punct de vedere tehnic si al relevantei continutului multimedia de pe siteurile web, creand premisele cresterii investitiilor in acest domeniu.

In aceeasi ordine de idei, vorbim despre o ocazie unica pentru a afla cate clipuri video serveste trilulilu.ro, secret la care Sergiu Biris a tinut mai mult decat regina la bijuterii. Bine, asta daca va implementa tagurile respective. Sergiu, ai legatura :-).


Sergiu Biris si Cosmin Tudoran (Cassa Loco) la Webstock 2010

* mai multe detalii in comunicatul de presa.

Note de subsol:
1. Sergiu Biris – General Manager Trilulilu. LinkedIn | Blog | Twitter

Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments