Posted By Costin

SEM la Orange Online MeetUp


* Lista evenimentelor mediului online romanesc este disponibila pe evenimente.NET!

Orange concept store (harta)

Luni, 20 septembrie 2010, ora 19:00, va avea loc o noua editie Orange Online MeetUp, eveniment ce propune o dezbatere pe tema Search Engine Marketing (SEM).

Evenimentul se va desfasura la Orange Concept Store, este organizat in parteneriat cu IAB Romania si ii va avea ca invitati pe Amélie de Cheffontaines, Sales Manager si Hodalu Essohana Assih, Senior Account Manager & PPC Specialist, din cadrul eSearchVision, o agentie specializata pe Search Engine Marketing.

Editia din septembrie a Online MeetUp isi propune sa ofere participantilor idei despre modul de integrare a campaniilor de Search Engine Marketing in proiectele de marketing online pe care le deruleaza, despre cum poate fi optimizata o campanie “pay per click” (PPC), tips & tricks pentru ca publicitatea sa fie cat mai eficienta si sa contina mesajul relevant pentru publicul tinta, astfel incat sa rezulte o rata de conversie cat mai mare.

Participarea la eveniment este gratuita, insa cei interesati sunt rugati sa solicite o invitatie pe blogul Online MeetUp.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments