Posted By Costin

20% discount la RoNewMedia 5.0


Asa cum v-am obisnuit de mai bine de un an si jumatate, oferind cititorilor refresh.ro invitatii si reduceri la principalele evenimente din online-ul din Romania, puteti beneficia de discount si la RoNewMedia 5.0.

* Lista evenimentelor mediului online romanesc se updateaza regulat pe evenimente.NET!

Evenimentul este organizat de catre F5, compania de internet a trustului Realitatea-Catavencu, si va aduce, in 9-10 noiembrie, reprezentanti ai 4 mari jucatori internationali: Facebook, Google, Microsoft si Yahoo. Despre acest lucru insa, voi reveni in alt articol.

Astazi nu va retin decat pentru a va semnala faptul ca puteti beneficia de 20% discount completand in campul de comentarii al formularului de inscriere doua cuvinte magice: oferta refresh.ro.

20% reducere la RoNewMedia 5.0


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments