Posted By Costin

3 aplicatii pentru iPhone


Ceea ce am uitat sa va povestesc despre concursul de aplicatii pentru iPhone organizat de catre Orange Romania este faptul ca in competitie s-au inscris peste 100 de proiecte si idei, dintr-o plaja destul de mare de domenii, plecand de la sanatate si fitness, calatorii si divertisment, ajungand insa pana la stiri sau afaceri.

Cum sunt chitit pe ideea de a-mi cumpara un iPhone cat de curand posibil, mi-am facut bookmark la cateva aplicatii dintre cele inscrise in competitie, care mi-au placut si pe care le-as folosi:

Weather & Sprinter – o aplicatie pe care o poti folosi pentru a inregistra pe o harta traseul parcurs in timpul jogging-ului, pentru ca, dupa terminarea acestuia, sa poti afla diferite informatii detaliate precum viteza medie, timpul petrecut facand sport, distanta parcursa, numarul de calorii arse, etc.

Public Transport Bucharest – o idee pe care mi-ar placea sa o vad pusa in practica. Pleaca de la o simpla harta a statiilor mijloacelor de transport din Bucuresti, insa, folosind Augmented reality, aplicatia ti-ar putea returna statiile de transport public existente in acea directie, destanta, liniile ce trec pe acolo. Uber-cool, mai ales ca sunt motociclist, iar 3 luni pe an circul cu ratb & metrorex sau taxiul.

Trip Journal – despre care s-a amintit in comentariile acestui articol, o aplicatie de calatorie votata de catre Google ca fiind cea mai avansata solutie de inregistrare, documentare si distributie in social media, disponibila pentru smartphone-uri.

Astazi este ultima zi in care puteti vota aplicatiile din cadrul concursului organizat de catre Orange Romania, acestea putand fi votate in pagina concursului, in functie de utilitate, originalitate, design si usurinta in folosire.

Pentru voi, Orange Romania a pregatit incarcatoare, seturi de casti, iPhone docks, huse si folii protectoare.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments