Posted By Costin

#CAPSLOCKDAY pe Twitter


IERI, 22 OCTOMBRIE, INTERNETUL A SARBATORIT #CAPSLOCKDAY, EVENIMENT BIANUAL CE MAI POATE FI ANIVERSAT SI PE 28 IUNIE (SURSA). #CAPSLOCKDAY A AVUT LOC PENTRU PRIMA OARA IN ANUL 2000, INITIATORUL FIIND DEREK ARNOLD.

* recitind fraza de mai sus, am avut impresia pentru 2 secunde ca ma aflu in plina campanie electorala si urmaresc comentariul unui postac PDL. 🙂

Iar daca in urma cu 10 ani #capslockday era sarbatorit cel mai probabil pe IRC, ieri, hastagul a fost pentru cateva ore in primele 3 pozitii pe Twitter, ocazie pentru branduri sa faca uz de promoted tweets.

Ceea ce m-a surprins au fost rezultatele slabe pe care le poate avea un brand in zona hashtag/promoted tweets. Nu imi dau seama exact cat timp a fost Coca-Cola in pozitia de mai sus (am uitat azi noapte sa-i fac print screen, iar in dimineata aceasta am gasit schimbat mesajul Coca-Cola cu cel de mai sus), insa clipul promovat nu a inregistrat decat 2-3000 de vizualizari in plus.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments