Posted By Costin

Cu HP ePrint, de la Atena la Istanbul si inapoi in Bucuresti! Daca poti trimite mail, poti imprima!


In urma cu cateva minute, la Orange Concept Store, Hewlett-Packard a lansat in Romania noul serviciu HP ePrint, tehnologie ce aloca fiecarui echipament de retea cu capabilitati ePrint (imprimanta sau multifunctional) cate o adresa unica de e-mail, permitand astfel oricarui posesor de terminal mobil sa printeze documente sau imagini de oriunde din lume.

Nu trebuie instalate drivere, nu conteaza sistemul de operare folosit de echipamentul mobil sau ce capabilitati hardware are acesta. Tot ceea ce conteaza este sa fie conectat la internet si sa poata transmite un banal mesaj de e-mail. Restul il face serviciul HP ePrint.

Lansarea a fost condimentata si de participarea a 2 bloggeri care au trimis in timpul acesteia fotografii din Istanbul (Cristi Dorombach1) si Atena (subsemnatul2 :-)). Astfel, jurnalistii si bloggerii prezenti la eveniment au putut vedea, in premiera, afisul partii a II-a a filmului Gladiatorul! 🙂

Va mai semnalez doua resurse: Declaratia de independenta a imprimantelor si inca un document ce contine mai multe detalii despre HP ePrint.

Vizionare placuta 🙂

Note de subsol:
1. Cristi Dorombach – Project Manager la Realitatea.NET, problogger piticu.ro. Blog | LinkedIn | Twitter
2. Constantin “eCostin” Cocioaba – blogger @ refresh.ro. LinkedIn | Twitter | Facebook

Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments