Posted By Costin

Cu LG Optimus 7, in Atena


Cum probabil stiti deja, LG Optimus 7 este primul telefon cu Windows Phone 7 lansat in Romania, saptamana trecuta, de catre Vodafone. Sistemul de operare este de asemenea o noutate, Windows Phone 7 fiind lansat de catre Microsoft in urma cu doua saptamani.

Si cum ramasesem dator cu surpiza promisa ieri (la aceasta adresa puteti vedea si cateva imagini cu LG Optimus 7, alaturi de HTC Desire, Motorola Milestone si Sony Ericsson XPERIA X10), voilà! Pentru a le putea vedea mai bine (in special cei care nu aveti monitor wide) ar fi indicat sa le salvati pe calculator. (click dreapta, save as… / salvati imaginea ca…)

Sunt 2 fotografii din metrou si cateva de pe Acropole. Telefonul nu potriveste intotdeauna cele 5 imagini (revin cu un clip video), apar cateodata si malformatii la imbinarile de culoare datorita diferentelor de luminozitate ale unghiurilor din care sunt facute fotografiile, insa, doh, it’s a smartphone, dude!

Rezultatul mi se pare impresionant! Tie?

LG Optimus 7 - Parthenon / Acropolis / AthensParthenon / Acropolis / Athens

LG Optimus 7 - Odeum of Herodes Aticus (Acropolis / Athens)
Odeum of Herodes Aticus (Acropolis / Athens)

LG Optimus 7 - Teatrul lui Dionysios (Acropolis / Athens)
Teatrul lui Dionysios (Acropolis / Athens)

LG Optimus 7 - Atena vazuta de pe Acropole
Atena vazuta de pe Acropole

LG Optimus 7 - Metroul din Atena (1)
Metroul din Atena (1)

LG Optimus 7 - Metroul din Atena (2)
Metroul din Atena (2)


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments