Posted By Costin

mobilpay.ro, comision 0, timp de 3 luni


La doar o saptamana de la anuntarea exitului GECAD Group din GECAD ePayment, mobilPay.ro, procesator autohton de tranzactii online prin card bancar si plati prin SMS operat de compania Netopia Sistem, anunta lansarea unei campanii fara precedent, de impulsionare a pietei locale de plati online.

Astfel, orice comerciant care se va inscrie in sistem si va face prima tranzactie pana la finalul lui 2010 va beneficia gratuit de platforma de plati mobilPay, iar timp de 3 luni nu va plăti nici un comision pentru tranzactiile desfasurate.

În lipsa campaniei, noii clienți din următoarele 3 luni ne-ar fi generat venituri din comisioane între 10.000 și 20.000 de euro. Vom suporta însă aceste costuri pentru că ne dorim atragerea mai multor parteneri. În plus, campania va contribui și la stimularea vanzărilor online, comercianții având posibilitatea de a oferi reduceri de preț, dat fiindcă nu se va mai plăti comision pe tranzacții.

Antonio Eram, CEO NETOPIA System

Mai multe detalii in comunicatul de presa.

Note de subsol:
1. Antonio Eram – CEO NETOPIA System. LinkedIn | Blog

Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments