Posted By Costin

money.ro a fost relansat


Astazi a fost relansat money.ro, site-ul de business din portofoliul F5, compania de internet a trustului Realitatea Catavencu. S-a folosit aceeasi platforma prezenta si pe realitatea.net, cu putine modificari de front-end, in speta de culori si detaliu.

money.ro a fost lansat pe 29 iunie 2009, cu o investitie initiala de 600,000 de euro, strangand tot continutul specific produs de grupul Realitatea-Catavencu, dar si cel realizat exclusiv de redactia proprie, in ideea in care intr-un an de zile ar fi trebuit sa ajunga lider pe un segment dominat in prezent de wall-street.ro, zf.ro si avocatnet.ro.

Criza financiara a stricat planurile F5, site-ul pierzand locul 3 in topul site-urilor de business din Romania odata cu incheierea parteneriatului cu site-ul conta.ro, insa, alaturi de realitatea.net, money.ro este unul dintre cele 2 site-uri pe care Sorin Ovidiu Vintu, boss-ul trustului Realitatea Catavencu, nu le-a inclus in strategia de externalizare a proiectelor din portofoliu, strategie ce implica gasirea de investitori dispusi sa preia din operatiunile grupului.

* Cred ca este prima data in istoria online-lui din .ro cand doua trusturi concurente relanseaza fiecare cate un site, in aceeasi zi. Ma insel? 🙂 Tot astazi, IBU ProTV a relansat protv.ro.

* via Dragos StancaMoney.ro 2.0.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments