Posted By Costin

NetCamp, 6-8 decembrie 2010


In perioada 6-8 decembrie va avea loc la JW Marriott Bucharest Grand Hotel cea de-a patra editie NetCamp, unul dintre cele mai cunoscute evenimente locale dedicat antreprenoriatului online si dezvoltarii proiectelor web.

Din seria “Daca doriti sa revedeti”, in arhiva refresh.ro puteti gasi clipuri video din timpul dezbaterilor sau prezentarile proiectelor ce au participat la prima editie Launch48. Pentru aceasta trebuie doar sa urmariti tagul NetCamp 2009. Multumesc.

Editia de anul acesta include 5 micro-evenimente specializate care sunt precedate de Life is a Pitch, eveniment ce va avea loc pe 25 noiembrie, la Bucharest Hub, util celor care doresc sa invete despre cum ar trebui sa prezinte un proiect, cum sa-si pregateasca ideile si sa atraga atentia asupra lor.

1. Launch48 – Organizat pentru a doua oara in Romania, evenimentul isi propune sa creeze si sa lanseze proiecte web in 48 de ore. Acesta se va desfasura in 6 si 7 decembrie, prezentarea finala a proiectelor fiind programata sa aiba loc abia pe 8 decembrie.

2. VentureConnect – (8 decembrie) Organizat in parteneriat cu firma de avocatura Biris-Goran, VentureConnect are scopul de a facilita contactul direct iintre antreprenorii care deruleaza proiecte promitatoare in online si investitorii interesati de aceasta zona.

3. Start Up Now! – (8 decembrie) Participantii vor invata cum sa transforme o idee intr-un proiect web, trecand prin toate etapele acestuia si beneficiind de indrumarea unor cunoscuti antreprenori online.

4. MobileDev – (8 decembrie) o sesiune care isi propune sa-i reuneasca atat pe actualii dezvoltatori de aplicatii mobile, cat si pe cei interesati sa abordeze teritoriul mobil si sa afle cele mai noi aplicatii si tehnologii din domeniu.

5. WeWorkWeb – (8 decembrie) o intalnire a dezvoltatorilor, designerilor si managerilor din companii de web development si interactive pentru a impartasi ultimele noutati si idei cu o parte din profesionistii comunitatii web locale.

Mai multe detalii in comunicatul de presa sau pe netcamp.ro. Persoanele care se inscriu la eveniment si efectueaza plata taxei pana la 1 noiembrie 2010 beneficiaza de o taxa speciala de 75 Eur + TVA!


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments