Posted By Costin

Samsung Focus cu Windows Phone 7


Saptamana aceasta a avut loc lansarea oficiala a Windows Phone 7, noul sistem de operare pentru telefoane mobile de la Microsoft. Tind sa cred ca pasul a fost facut la timp, Microsoft renuntand astfel la Windows Mobile, sistem de operare despre care se spune ca ar fi avut 50 de parteneri producatori de telefoane mobile, insa 80% dintre cele 50 de milioane de device-uri cu Windows Mobile erau produse de catre… HTC.

Inca de la lansare, in media sociale circula un clip publicitar ce anunta Samsung Focus, cu Windows Phone 7, la AT&T, compania renuntand la Windows Mobile in noiembrie 2009, pentru a se concentra asupra sistemului de operare proprietar, Bada, insa si pe lansarea de smartphone-uri cu Android si Windows Phone 7.

Clipul satirizeaza folosirea intensiva a smartphone-urilor si, daca nu ma inseala vederea, printre telefoanele prezente in clip joaca si un iPhone 4, cel putin 2 HTC-uri si un Nokia N900. Acesta a inregistrat peste 850,000 de vizualizari pe Youtube, peste 13,000 de recomandari pe Facebook, peste 3000 de mesaje pe Twitter si 310 posturi pe bloguri.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments