Posted By Costin

Vodafone Romania va lansa iPhone 4


Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc., cel mai mare grup de telecomunicatii mobile din lume, cu aproximativ 347 milioane de clienti, dintre care 9.819.999 in Romania (30 iunie 2010), a anuntat astazi, prin intermediul unui comunicat de presa scurt, ca va lansa iPhone 4 in urmatoarele luni. Detalii aici.

Instiintarea vine la mai putin de o saptamana de la anuntul facut de Orange Romania cu Samsung Galaxy Tab (Samsung Galaxy S fiind lansat in vara de catre Vodafone). Incep sa se mai echilibreze ofertele, zic.

Bucuresti, 14 octombrie 2010 – Vodafone Romania va lansa iPhone 4, cel mai subtire smartphone din lume, cu cea mai mare rezolutie a ecranului disponibila pana in prezent la un model de telefon, in urmatoarele luni. Pentru mai multe detalii, va rugam sa vizitati www.vodafone.ro/iphone.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments