Posted By Costin

zf.ro lanseaza o sectiune cu plata


Ziarul Financiar, cel mai puternic cotidian de business din Romania, lanseaza astazi ZF Exclusiv, o sectiune de stiri, analize, comentarii si interviuri publicate in exclusivitate.

Sectiunea este redactata de catre jurnalisti de la Ziarul Financiar, Mediafax Business News si Business Magazin, si se adreseaza tuturor acelora care sunt dispusi sa plateasca un abonament lunar pentru informatii care le pot influenta direct sau pot avea efecte imediate asupra pietelor pe care isi desfasoara activitatea.

Conform SATI, zf.ro este cel de-al treilea site din categoria Economie si Finante, din punct de vedere al traficului, cu 637.857 vizitatori unici care gereneaza 1.975.044 de vizite si 5.720.386 de afisari (septembrie 2010, sursa). La raportarile zilnice, zf.ro este, in majoritatea zilelor, pe primul loc.

* cititi mai multe in comunicatul de presa emis astazi de catre Ziarul Financiar.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments