Posted By Costin

3 despre fotografiile postate pe Facebook


Odata cu posibilitatea de a posta pe Facebook fotografii la rezolutii de 8 ori mai mari decat era posibil inainte (1), reteaua de socializare a mai introdus inca 2 intreprinderi de mare angajament:
● posibilitatea de a-ti ordona atat albumele cat si fotografiile (in cazul in care va intrebati de ce fotografiile se misca, iar cursorul apare cu + cand incercati sa faceti click!) (2) si
● posibilitatea de a vedea fotografiile postate de prieteni, fara a deschide o noua fereastra. (3)

Primele doua au intrat in productie. A reusit totusi cineva sa vizualizeze, in News Feed, fotografiile postate de prieteni, dupa modelul explicat si in clipul de mai jos? Intreb pentru ca modificarile au deja cateva saptamani si nu discutam de un update precum Facebook Places, disponibil doar in USA.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments