Posted By Costin

Cum e internetul mobil de la Cosmote? (follow up)


Dupa cum stiti, in urma cu o luna de zile, la intrebarea Cum e internetul mobil de la Cosmote? compania a raspuns prompt: See it for yourself, dude! 🙂 Iar serviciul oferit de Cosmote mi-a fost prieten foarte bun la RoNewMedia 5.0, semnalul WiFi avand probleme (cel putin pentru mine) intr-una dintre salile de conferinte.

Din aceasta cauza, profit de ocazie pentru a va semnala cele doua pachete de start ale serviciului de internet broadband de la Cosmote, iar pentru mai multe detalii va invit pe site-ul cosmote.ro (link direct catre sectiunea cu pricina):

Cartela Internet si modem 3G, pachetul dedicat de date pe care il folosesc eu si care contine un modem 3G ce oferă acces la internet cu viteze de panala 7,2 Mbps si o cartelă SIM cu 10 euro credit. Pretul acestui pachet este de 179 RON (cu TVA).

Cartela Internet, un pachet ce contine o cartelă SIM si un ghid rapid de startup, disponibil la 10 euro (fara TVA),

In plus, creditul initial inclus in pachetele preplatite ofera posibilitatea de a activa extraoptiunea de 3GB, valabila pentru o luna, inca din momentul achizitionarii pachetului. Dupa achizitionarea unui pachet, veti putea opta intre a naviga la un tarif standard de 0,02 euro / MB sau a alege unul dintre pachetele pe care vi le-am prezentat si data trecuta.

Intrebari? 🙂


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments