Posted By Costin

Eilon Zarmon: “It’s all about marketing :-)” (AdsCaptcha.com, la RoNewMedia 5.0)


adscaptcha.com

Prezentarea lui Elion Zarmon, DDB Israel, un personaj obscur pe internet daca e sa-l judecam dupa rezultatele – inexistente – din Google, a avut loc in prima zi a evenimentului RoNewMedia 5.0, sub titlul pompos “Innovations in Online Advertising“. Merita vizionat, imi pare rau ca nu am inregistrat si sesiunea de Q&A.

Intrebat despre sansele pe care le-ar putea avea AdsCaptcha.com in Romania, pe o piata in care deja exista AdCaptcher.com, produs local lansat de Razvan Tirboaca, Eilon Zarmon a raspuns elegant “It’s all about marketing 🙂“, amintind si despre viitorul parteneriat cu una dintre companiile in jurul carora se jupitereaza de cateva saptamani bune numele Dragos Stanca, Q2M.

Si apropo de marketing, caci intrebarea de mai sus a fost oricum stupida si pronuntata pe un ton ostil, iata prezentarea AdsCaptcha.com. Cred ca la asta se referea Elion Zarmon. Plus contactele pe care le are deja sau si le va face (Cand Elion Zarmon a anuntat parteneriatul cu Q2M, Dragos Stanca a replicat rapid, spunand ca vor trebui sa negocieze intr-o prima faza).

Note de subsol:
1. Razvan Tirboaca – manager Zoom Studios. LinkedIn | Blog
2. Eilon Zarmon – DDB Israel. LinkedIn
3. Dragos Stanca – Director general, F5 Webcorp. Blog | Twitter | Facebook

Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments