Posted By Costin

O idee pentru Orange Romania


promotie orange

Cred ca ar prinde tocmai bine un scurtator de link-uri in sms-urile ce anunta anumite promotii pe care le are Orange Romania. Nu de alta, insa a) eu inca nu m-am lamurit in cazul Flanco – aici insa cred avem o problema de divizie online lipsa – si b) site-urile companiilor de telefonie mobila sunt cele mai stufoase site-uri pe care le-am vazut vreodata.

Iar in cazul nostru particular, desi Castiga dorinte neimplinite are premii atat in bani, multi bani! (50k euro, 10k euro – saptamanal -, 5k euro – zilnic -), cat si in diferite obiecte, scumpe obiecte! (5 Galaxy Tab-uri, o excursie, 10 iPhone 4 – iPhone 5 inca nu a ajuns la Orange 😛 -, 5 Galaxy S si doua Dacii Sandero, editie limitata Orange), concursul nu poate fi de gasit decat prin sidebar, in sectiunea noutati.

Cred ca ar fi meritat macar un loc in cover-ul din primul ecran, daca nu un short-url de forma orange.ro/123 (numarul de sms) sau orange.ro/cdn (initialele titlului campaniei), in sms-uri.

Nu-i o idee buna?


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments