Posted By Costin

trafic.ro lanseaza Piata de linkuri


Piata de linkuri

Trafic.ro a lansat astazi Piata de linkuri, un serviciu adresat celor care sunt interesati in a schimba, vinde sau cumpara link-uri sau advertoriale. Serviciul este disponibil doar utilizatorilor trafic.ro, la adresa piatadelinkuri.trafic.ro.

Din ofertele listate pana acum, in top 5 cele mai scumpe link-uri gasim myjob.ro, cu 1500 euro / link, vwforum.ro, cu 1200 euro per link, si pcfarm.ro, euroavocatura.ro si musetel.ro, cu 200 euro per link.

Cel mai scump advertorial/anunt poate fi cumparat de pe anuntpromovat.ro, cu 100 de euro, urmat de blogul savalaura.blogspot.com care vinde continut la 60 euro. Sunt urmate de inca alte doua bloguri, retetecalamama.ro si presainblugi.com, care vand continut la 50 de euro.

E rost de belsug pentru agentiile de PR care cumpara la numar de aparitii, toate laudative, in Google sau cele care au facut din banipepost.com un serviciu de succes, copiat acum de trafic.ro :-). De curiozitate, mai intereseaza pe cineva Google Page Rank-ul site-ului?


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments