Posted By Costin

Apropo Media isi intareste portofoliul


In urma cu o saptamana site-uri precum hotcity.ro, dietetik.ro, beautycenter.ro, cursvalutar.ro, sondaje.ro si monden.info terminau cele 2 luni de masurare continua in SATI si, impreuna cu gradinamea.ro, incasa.ro si zooland.ro, se alaturau portofoliului Apropo Media.

Ieri, un comunicat de presa a anuntat gestionarea spatiilor publicitare de pe mobile.ro tot de catre Apropo Media, la finalul unui 2010 in care se pare ca sunt cateva site-uri maricele ce au fost oarecum nemultumite de prestatia Arbomediei. E criza, nu neaparat de altceva.

Strategia Apropo Media este de a acoperi cât mai bine toate segmentele importante din online. mobile.ro reprezintă cea mai mare piaţă de automobile noi şi second hand din .ro şi sperăm ca împreună să le putem oferi clienţilor noştri cele mai bune metode prin care să-şi atingă targetul dorit.

Orlando Nicoara, General Manager Apropo Media

* sursa Mediafax

Note de subsol:
1. Orlando Nicoara – General Manager, Apropo Media. Blog | LinkedIn | Twitter

Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments