Posted By Costin

Cadou de Craciun pentru iubitorii de tehnologie (cu internet mobil :-))


Cum mai sunt doar cateva zile pana cand veti primi/face cadouri, am gasit (via colegu’ Oza) un cadou ideal pentru iubitorii de smartphone-uri si tehnologie: Qrapping paper. Este vorba despre o bucata de hartie pe care sunt inscriptionate cateva coduri QR.

Acestea se pot scana cu orice aplicatie care citeste coduri de bare (e plin atat Market, cat si App Store de ele) si veti avea astfel acces la un link scurt care va descarca cate un clip video de sarbatori per cod QR. De exemplu, am vazut unul in care cativa brazi taie un om si-l tarasc pentru a-l impodobi acasa, de sarbatori :-).

Cadoul se vinde la 2 coli per package si costa $19.99, aici. De altfel, imaginea pusa la dispozitie pe site-ul respectiv permite vizualizarea catorva clipuri (inteleg ca sunt peste 50 de clipuri).

Enjoy!

qrapping paper


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments