Posted By Costin

Ce alt start-up romanesc ar putea obtine o finantare de sute de mii de euro?


Venture Connect este un pionierat in mediul de afaceri romanesc, fiind prima platforma de business care facilitează intalnirea dintre antreprenorii romani din domeniul IT si potentialii investitori, atat romani, cat si straini.

Primul eveniment de acest gen a avut loc in aceasta vara, eveniment ce se va concretiza zilele acestea cu o investitie de 500,000 de euro in tjobs.ro, un start-up romanesc ce ofera peste 21500 de locuri de munca in strainatate pentru romani.

Saptamana viitoare, pe 8 decembrie, in sala Brasov a hotelului JW Marriott Grand Hotel, va avea loc cea de-a doua editie VentureConnect, editie organizata de catre casa de avocatura Biris Goran in colaborare cu Evensys, in paralel cu conferintele din cadrul evenimentului NetCamp 2010.

Saptamana trecuta, casa de avocatura Biris-Goran a anuntat participarea a 17 investitori – fonduri de investitii si business angels -.

Programul cuprinde 2 parti:
– 09:00 la 14:00 – prezentarea proiectelor de catre antreprenorii selectati iar de la
– 14:00 la 18:00 – discutiile directe intre antreprenori si investitorii interesati.

De selectarea si indrumarea antreprenorilor care vor participa la eveniment se ocupa un board de mentori alcatuit din mari jucatori de pe piata de online, cunoscuti antreprenori locali si experimentati consilieri juridici, dintre care-i amintim pe cei de-ai casei: Marius Ghenea, Radu Georgescu, Orlando Nicoara si Dragos Roua.

* “09:00 – 14:00” is a must see.

Note de subsol:
1. Orlando Nicoara – General Manager, Apropo Media. Blog | LinkedIn | Twitter
2. Marius Ghenea – presedinte PCfun.ro & FIT Distribution. Blog
3. Radu Georgescu, presedinte GECAD Group. LinkedIn | Blog
4. Dragos Roua – Owner, Mirabilis Media. LinkedIn | Blog

Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments