Posted By Costin

Cum poti adauga rapid, pe blog, produsele magazinelor online din 2parale.ro? (2)


Tudor Sandu1, IT&Development @ 2Parale.ro, continua prezentarea plugin-ul 2Performant Product Importer, o unealta ce ofera o modalitate super simpla, la click, de a putea posta pe un blog ce foloseste platforma WordPress, produse ale magazinelor online existente in platforma de marketing afiliat 2parale.ro.

Link rapid de instalare a pluginului.
Descrierea acestuia pe WordPress.

Pluginul face legatura intre contul pe care un afiliat il are pe 2parale.ro si blogul acestuia, extragand toate datele necesare (campanii, produsele existente, etc) direct in Dashboard, punandu-le astfel la dispozitia bloggerului care are posibilitatea de a insera produsele in cadrul articolelor, din cateva clickuri.

Utilizatorii fara prea multe cunostite de wordpress sunt invitati sa urmareasca pentru inceput prima prezentare video.

Clipul de mai jos se adreseaza utilizatorilor de WordPress avansati, Tudor explicand modalitatea prin are puteti modifica tema blogului astfel incat sa aveti deja pregatit un “template” ce va contine elementele unui produs pe care vreti sa le publicati automat pe blog (ex: nume, pret si, evident, link-ul de afiliat), in momentul in care vreti sa scrieti despre un produs prezent intr-unul dintre magazinele din 2parale.ro.

Vizionare placuta!

Note de subsol:
1. Tudor “Tetele” Sandu, IT&Development @ 2Parale. LinkedIn | Blog | Twitter

Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments