Posted By Costin

hotcity.ro a fost relansat


hotcity.ro

Dupa aproape 2 ani de zile de la preluarea de catre Orlando Nicoara si inaugurarea unui serial de benzi desenate impreuna cu o noua propunere de design, hotcity.ro, site de cultura urbana feminina, a fost relansat, continuand grafic ideea de expresie a comunitatii web2.0 feminine ajunse la maturitate, dupa cum declara Dana Lazar, project manager hotcity.ro.

Puteti si voi defini hotcity.ro intr-un singur cuvant aici, cu grija va rog, fiind vorba de un cadou de Craciun :-).

Dana Lazar

Hotcity.ro este mai mult decat un site de cultura urbana feminina: este un site al comunitatii feminine din era web 2.0. Un site care, inca de la inceput, a mizat pe comunitate si a crescut impreuna cu aceasta.

Astazi, noul Hotcity.ro este expresia unei comunitati web 2.0 feminine ajunse la maturitate. Este expresia unui stil de viata afirmat clar si distinct.

Intr-o lume in care vechile reflexe sociale inca incearca sa impuna limitari, Hotcity.ro este site-ul unor noi abordari, unor noi provocari si al unor noi tipuri de relationare. Va asteptam pe Hotcity.ro. Va asteptam in comunitate.

Dana Lazar, Project Manager HotCity.ro

Note de subsol:
1. Orlando Nicoara – General Manager, Apropo Media. Blog | LinkedIn | Twitter
2. Dana Lazar – project manager hotcity.ro. Blog | Twitter

Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments