Posted By Costin

Vodafone vs. Cosmote (apeluri video)?


Daca tot a ales Vodafone sa lupte impotriva Cosmote (si tind sa cred ca cel mai bine a iesit Cosmote, mai ales ca Vodafone a decis sa reduca preturile dupa o saptamana) pentru lansarea iPhone 4, si asta la cateva luni dupa lansarea smarphone-ului Apple de catre Orange, stiti ce as face eu daca as fi Cosmote?

I-as chinui putin si pe segmentul de apeluri video, ieftinind (sau scotand o oferta de sarbatori) extraoptiunea sub pretul oferit de Vodafone, diferenta dintre cele companii in ceea ce priveste abonamentul lunar fiind de doar 0,74 euro.

Cosmote: extraoptiunea Apeluri Video costa 3.22 euro / luna si include 20 de minute pentru apeluri video catre cele 3 retele de telefonie mobila: Cosmote, Orange si Vodafone. Dupa depasirea celor 20 de minute, un apel video in reteaua Cosmote costa 0.149 EUR/min, iar in Orange si Vodafone 0.198 EUR/min. (sursa)

Vodafone: extraoptiunea costa 2,48 euro / luna si include 20 de minute in Vodafone. Dupa consumarea celor 20 de minute, clientii vor plati 0,086EUR/min. Pentru celelalte doua retele, clientii platesc 0,285 EUR/min. (sursa)

Sincer acum, cred ca se vor gasi destui (incat sa merite deranjul) sa muste din cei 2 euro pentru a se lauda cu sarmelele si betiile de revelion in toate retelele. Pare o actiune buna de marketing, nu credeti?


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments