Posted By Costin

6.939 TPS, un nou record Twitter!


La cateva secunde dupa ce japonezii au pasit in 2011 cu Akemashite omedetou gozaimasu pe buze, Twitter a inregistrat un nou record al numarului de mesaje postate intr-o secunda de catre utilizatorii retelei de socializare: 6,939 TPS.

Precedentul record (3283 mesaje pe secunda) a fost realizat in timpul meciului de fotbal dintre Danemarca si Japonia din timpul Campionatului Mondial de Fotbal. la vremea respectiva postam o imagine pe care o fotografiasem in pauza meciului, in care… mmmm… mai bine va invit sa o (re)vedeti :-).

Clipul de mai jos ne arata cele mai active tari pe Twitter de revelion. Nu vi se pare si voua foarte interesanta activitatea constanta si foarte activa a utilizatorilor din Anglia si Germania?


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments