Posted By Costin

Apropo de influenta in blogosfera pe nisele new-media si media sociale


Eu, ca nimeni, evident, cu povestile despre feed-ul RSS si importanta lui. Astazi insa nu va retin mult pe ideea asta si am sa va semnalez rapid doua chestiuni apropo de abonatii feed-ului RSS si cititorii ce ajung pe refresh.ro via articole de pe alte bloguri.

1. Blogurile care au adus cele mai mari cresteri ale numarului de abonati ai feed-ului RSS de pe refresh.ro au fost manafu.ro si bobbyvoicu.ro. Alte cresteri substantiale le-au adus participarile la evenimentele din offline.

Ultima crestere notabila a fost in urma unui eveniment recent pentru care participarea nu a fost gratuita si la care am fost invitat ca speaker, un lucru imbucurator daca e sa privim cresterea abonatilor ca pe o nota de incredere ca nu am spus vreo tampienie pe scena. 🙂

2. Cei mai atenti cititori refresh.ro din 2010 (Weighted sort! Visits/Bounce Rate in Google Analytics) au ajuns pe refresh.ro via orlando.ro (#13 refferer per total ca trafic), blog.2parale.ro (#29 refferer) si clickio.ro (#31 refferer). In acesta ordine.

Bonus – Top 3 refereri publicatii online (2010):
#79 gandul.info: 182 vizite
#107 wall-street.ro: 117 vizite
#172 realitatea.net: 64 vizite

Voi ce cifre de genul asta aveti?


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments