Posted By Costin

Cine va conduce Intact Interactive?


Surse din piata sustin apropierea – din nou – lui Dragos Stanca de Intact Interactive, dupa ce in urma cu nici 2 zile, Sorin Danilescu, proaspat director Intact Interactive, s-a sinucis aruncandu-se de la geamul apartamentului situat la etajul 5.

Dragos Stanca a propus oameni pentru conducerea In In, discutiile lui fiind, in continuare, de a prelua site-urile doar ca regie de vanzari. Vezi insa si strategia In In pe 2010 si renuntarea la ceilalti parteneri pe care ii reprezenta, din octombrie ’10.

Later update:

Q2M va fi regia care va prelua la vanzare cele mai multe dintre siteurile Intact, inclusiv Antena1.ro, Antena3.ro sau RadioZU. Q2M isi consolideaza, prin aceasta mutare, segmentul de stiri unde au in portofoliu Realitatea.net + Ziare.com in urma parteneriatului recent incheiat cu Digital Ads/Trade Ads.

sursa: orlando.ro

Intrebarea din titlu ramane.

Note de subsol:
1. Dragos Stanca – 39% Publyo, 91% Q2M. Blog | Twitter | Facebook
2. Sorin DanilescuBusiness Development Manager @ In In. LinkedIn

Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments