Posted By Costin

Ciprian Trandafirescu va invita la Predeal


Mai tineti minte ce povesteam prin octombrie in Facebook “hack”, perfect pentru guerilla marketing-ul din online-ul romanesc? Nu exista zi de la Dumnezeu data sa nu primesc cel putin o invitatie la un eveniment off-line la care a) nu m-as duce ever sau b) nu am cum sa ajung nici daca mi-ar placea (ora improprie, alt oras, etc).

Iar ultima invitatie primita a fost de fapt si de drept o semnalare a faptului ca nu mai pot participa la un Pool Party, editia a III-a!, in Predeal. Ea vine din partea lui Ciprian Trandafirescu, CEO la Predeal Comfort Suites 5 Stars Hotel si proprietar al retelei sociale octo.ro, retea ce pare mai putin ofertanta decat Facebook.

Ciprian a strans deja 2,706 de invitati (dintre cei ~5000 de care ii are – selectia este totusi manuala si obositoare), de la care inca asteapta un raspuns in ceea ce priveste evenimentul Pool Party III de la Predeal Comfort Suites 5 Stars Hotel. Pentru ca, nu-i asa?, toti reprezentam potentiali clienti ai respectivului hotel. Si suntem 22 de milioane in tara asta, pacat ca Facebook nu permite adaugarea unui numar nelimitat de prieteni.

Partea distractiva a intregii situatii este ca dintre cele 2712 persoane invitate (cu tot cu Ciprian), doar 6 au acceptat participarea la eveniment (5 + Ciprian). Sunt curios cati dintre cei 6 ajung la Predeal. Ciprian?

Partea si mai distractiva este mesajul trimis de Ciprian in urma cu cateva minute: Din fericire, gradul de ocupare pentru petrecerea de la piscina din aceasta seara este de 100%. E criza, deh. 🙂

Note de subsol:
1. Ciprian Trandafirescu – Managing Director, Kingstone Group. LinkedIn | Facebook

Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments