Posted By Costin

Florin Grozea este castigatorul unui Hummer H3 din 2007, oferit de Neogen


Florin Grozea este fericitul castigator al unui Hummer H3, pus la bataie de catre Calin Fusu in cadrul concursului Pulsul orasului ce s-a desfasurat in luna decembrie pe neogen.ro. Cuncursul presupunea strangerea a cat mai multe voturi pentru Iesirile postate in cadrul retelei sau cumpararea acestora cu neuro, moneda interna a retelei sociale.

Uitandu-ma peste contul de youtube al lui Florin, ma intreb ce clipuri va inregistra la volanul Hummer-ului. Bine, sunt insa cateva obstacole de trecut: 16% impozit pe venit, taxe de transcriere, ~2000 de euro impozit anual, etc 🙂

Felicitari Florin si atentie la cancan.ro. Ultima oara cand ai ajuns in Cancan alaturi de o… masina a fost pe finalul lui 2009, cand ai aparut pe cocalari.com cu un clip asemanator celui de mai jos.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments