Posted By Costin

Mii de minute in retelele Vodafone, Orange, Cosmote si nationale, cu doar 10 euro. Fara abonament!


Cred ca nu sunt singurul care si-a pus problema gasirii unei oferte cu cat mai multe minute, in cat de multe retele de telefonie fixa si mobila din Romania, la un pret cat mai mic. Corect? 🙂 Iar ofertele lansate in ultimele saptamani (Vodafone vs. Cosmote, iarasi) mi-au adus aminte de o veche “dorinta” neimplinita de-a mea, un telefon Dual Sim, preturile variind intre 344,99 lei (LG GX200) si 1.099,99 lei (LG GX500).

Am mai avea nevoie de doua cartele prepay, pe care fiecare si le poate cumpara in functie de numarul de prieteni pe care ii are abonati (sau prepay) la unul dintre cei 3 operatori de telefonie mobila din Romania.

Si am ales urmatoarele extraoptiuni pentru cartelele prepay:

1. Vodafone

Oferta contine 3000 minute retea, 75 minute nationale si internationale si sms-uri nationale. Extraoptiunea se poate activa cu 4 euro (clientii noi), costul reactivarii lunare fiind de 5 euro.

2. Orange

Oferta contine 1600 minute retea si 40 minute nationale. Pentru aceasta extraoptiune nu exista cost suplimentar de activare, iar costul lunar este de 5 euro.

3. Cosmote

Vorbim de 3000 minute retea (voce + video), 3000 min Romtelecom, 3000 sms+mms in retea, 75 min nationale si 75 sms-uri nationale. Se poate activa cu 6 euro, costul lunar este de 5 euro.

Iata si legaturile catre toate extraoptiunilor cartelelor prepay: Orange | Vodafone | Cosmote

Un avantaj major il are oferta Cosmote. Cele 3000 de minute in Romtelecom fac ca institutiile de stat, bancile, serviciile precum cele de taxi etc, deci lucruri de care ne lovim aproape in fiecare zi, sa devina foarte accesibile. Din aceasta cauza cred ca cea mai fericita combinatie ar fi intre Cosmote si unul dintre ceilalti doi operatori, Orange sau Vodafone.

Pareri?

PS. Am cautat ofertele/extraoptiunile de 5 euro pentru a avea un cost total rezonabil de ~50 de lei pe luna, insa cred ca se pot face si alte combinatii fericite. Nu ezitati sa lasati un comentariu daca vedeti altele mai avantajoase. 🙂

Ma intreb, totusi, voi nu aveti impresia ca, in ritmul asta, abonamentul se transforma dintr-un serviciu premium intr-unul super premium?


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments