Posted By Costin

paginialbe.ro a fost relansat. Aviz posesorilor de… smartphone-uri! :-)


In urma cu doua zile, Pagini Aurii SA a anuntat relansarea motorului de cautare paginialbe.ro, util persoanelor care cauta informatii despre abonatii Romtelecom. Conform SATI, paginialbe.ro inregistreaza intre 70 si 80,0000 de vizitatori unici in fiecare luna.

Sarind peste redesenarea logo-ului si modificarile de design, paginialbe.ro introduce doua noi functionalitati. Prima, normala de altfel – nu inteleg de ce nu a fost totusi implementata mai devreme si s-a astetat 2011 pentru asta -, este redarea audio a numerelor de telefon publicate. Cea de-a doua functionalitate insa, atentie :-), implica generarea unui cod QR pentru fiecare rezultat generat de cautarile utilizatorilor.

Asta inseamna ca orice posesor de telefon mobil de ultima generatie poate scana acel cod, iar de aici pana la a) a adauga numarul de telefon in agenda, b) a vedea pe harta adresa respectivului abonat Romtelecom sau c) a suna direct la numarul de telefon al abonatului respectiv, nu exista decat o apasare de deget distanta.

Misto, nu? 🙂


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments