Posted By Costin

transporturban.ro, calculator de rute bucurestene ce foloseste retelele mijloacelor de transport in comun


Daca ti-ai pus vreodata intrebarea ce mijloace de trasport trebuie sa iei pentru a ajunge din punctul A in punctul B (in Bucuresti), transporturban.ro pare a fi solutia ideala, ajutand utilizatorii sa calatoreasca rapid, folosind mijloacele de transport public din Bucuresti.

Conform informatiilor puse la dispozitie, in curand va fi disponibila si o aplicatie compatibila cu majoritatea telefoanelor mobile cu suport J2ME (Java Mobile), aplicatie care va oferi posibilitatea celor aflati in trafic sa utilizeze aproape toate falicitatile site-ului. (Si uite asa se poate face un prim pas catre o retea sociala sau un joc pentru mobile. Hint: GPS.)

Dupa 10 minute petrecute in cautarea unor rute ce ar putea sa-l dovedeasca :-), am ajuns la concluzia unui vizitator al paginii de Facebook a site-ului: Prea tare site-ul! Sa-mi spuneti daca-l dovediti in vreun fel! 🙂

* multumesc Emil pentru semnalare si scuze de intarziere 🙂


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments