Posted By Costin

2 ani de refresh.ro


6 luni1 an… Acum 2.

Cliseul spune ca ar trebui sa incep cu “Nici nu stiu cand au trecut 2 ani de cand…“, insa nu ar fi o informatie documentata :-). Stiu foarte bine cand au trecut acesti 2 ani deoarece au fost ani in care blogging-ul a devenit un mod de viata pentru mine. Si asta in fiecare zi, indiferent de locul in care ma aflu.

Ceea ce este important dupa acesti 2 ani este faptul ca am cunoscut foarte multa lume si am enervat foarte putina, in ciuda crizei, bat-o vina, a frustrarilor personale sau a PR-ului… pretentios, intreprinderi ce pot face ca o simpla relatare a faptelor/cifrelor (sau preluare) sa insemne pentru unii ca lucrez pentru un anumit trust de presa. Sau ca le vreau raul, lor sau, sunt cazuri!, industriei din care fac/facem parte :-).

Ceea ce este foarte important dupa acesti 2 ani este faptul ca refresh.ro a reusit sa stranga in jurul lui destui oameni din industrie pe care i-am vazut ca reactioneaza pozitiv la feedback-ul oferit. Sunt companii telecom, magazine online, bloguri corporate, site-uri din alte trusturi de presa si mentalitati pe care refresh.ro le-a schimbat in masura in care i s-a permis sau si-a permis.

Ma inclin.

PS. Restul sunt cifre de trafic, parteneriate, super campanii, contentul multimedia oferit etc, insa, deoarece sunt sigur ca vor citi acest articol si cativa bloggeri ce vor “mai sus“, vreau sa profit de ocazie si, fara sa stric focusul pe cifra 2, sa mai adaug un numar si o operatie. 365(x2). Merita, din toate punctele de vedere.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments