Posted By Costin

Eugene Kaspersky: “Luni vom anunta Kaspersky Mobile Security pentru Android si Blackberry!” (video)


Later edit: Vezi Kaspersky Mobile Security 9.0 pentru Android (foto)

Articolul initial:

Iata cateva idei, pe scurt, din primul interviu video cu Eugene Kaspersky realizat astazi, de refresh.ro, cu ocazia Cyberthreat Landscape 2010 – 2011: Outcomes, Trends and Forecasts, eveniment organizat de Kaspersky Lab la Mariott Grand Hotel din Moscova.

• Kaspersky Lab urca pe locul 3 in topul companii de antivirus din lume, fiind devansata de Symantec si McAfee, inscriindu-se astfel in lupta pentru locul 2. Este primul an in care Symantec recunoaste Kaspersky Lab ca pe un competitor puternic.

• Incasarile kaspersky Lab de anul acesta au crescut cu 30% (in terms of income), in comparatie cu cele 60% de anul trecut. Ce de-al doilea an de criza financiara a dus totusi la domolirea cresterilor din ultimii ani.

Breaking news: Luni, Kaspersky Lab va anunta noua versiune a Kaspersky Mobile Security, versiune care se va adresa si telefoanelor ce folosesc Android, respectiv Blackberry.

• Produsele Kaspersky sunt compatibile cu malware-ul ce se raspandeste in cadrul retelelor sociale precum Facebook si Twitter, insa nu pot impiedica utilizatorul in a posta informatii private despre el sau a urmari orice link pe care il primeste de la “prieteni”.

• Sfatul lui Eugene Kaspersky pentru tinerii antreprenori care vor sa porneasca un business in IT este sa gaseasca acel lucru ce poate deveni insasi viata lui. Sa nu astepte bani peste noapte, succesul vine dupa 10-15 ani.

Note de subsol:
1. Eugene (Yevgeny) Kaspersky – co-founder si CEO Kaspersky Lab. Wikipedia.

Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments