Posted By Costin

H2000, o chinezarie dual sim cu Android 2.2, sau cum mi-am cumparat iPhone 4 :-)Va mai aduceti aminte tenesii de la Dragasani? Nu erau Converse, asa cum nici telefonul de mai jos nu e iPhone 4, ci o chinezarie dual sim, dual standby, ecran capacitiv (cu siguranta mult mai reusit decat cel de pe Dell Streak) ce ruleaza cu Android 2.2 (furand look-ul Motorola) si poate fi achizitionata cu 200 de euro de aici (ai si garantie 30 de zile :-)).

Parfum, daca ai citit Mii de minute in retelele Vodafone, Orange, Cosmote si nationale, cu doar 10 euro. Fara abonament! si Telefoane dual sim cu Android? Foloseste cineva? Pareri?.

Inca nu mi-am dat seama cat tine efectiv bateria, insa revin pe tema asta. Pana una alta, telefonul vine, preventiv, cu 2 baterii Li-Ion de 1850mAh ce promit cate 180 ore fiecare. In standby. Cert e ca daca activez WiFi, zici ca-i laptop. Nu cred ca tine bateria mai mult de 3-4 ore.

Mai multe detalii cu urmatoarea ocazie. Imaginile in marime originala sunt pe Facebook.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments