Posted By Costin

Intact inchide Good Homes, Sanoma se reorganizeaza, oamenii pleaca din print


Luna aceasta a aparut ultimul numar din Good Homes, revista pe nisa deco detinuta de Media Sport Group, una dintre companiile Intact. Dupa fix 4 ani de existenta. Decizia vine in urma crizei financiare, domeniul deco fiind puternic afectat. Media Sport Group mai detine revistele Top Gear si Good Food, ambele sub licenta BBC. (aici)

Sanoma Hearst Romania isi restructureaza titlurile din portofoliu. Astfel, Femeia, Femeia de azi si publicatiile satelit ale acestora vor avea un singur redactor sef: Irina Stanescu. Luana Muresan, ex-redactor sef Femeia, a plecat dupa 2 ani la conducerea revistei.

* citeste si Ringier a pierdut procesul cu Luana Mureşan

Pe aceeasi idee, Mami si Mamica de azi vor avea un singur redactor sef, dupa decizia Adinei Cojocaru de a pleca din companie dupa 11 ani la conducerea revistei Mami. Noul domeniu ales este PR. 🙂 (aici)

Se zbate.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments