Posted By Costin

Inca 4 oameni dati afara de la libertatea.ro


Este vorba despre Vincentiu Mihaiu, adjunct al departamentului, si editorii Cristiana Trifu, Carmen Mocanu si Andrei Sandu, informatia fiind facuta publica de paginademedia.ro in cursul zilei de ieri. Conform singurului comentariu al articolului respectiv, se pare ca nu ar fi singurele persoane, desi, din cate inteleg, acesta face referire la 3 persoane din print, nu din online.

Restructurarea vine la o luna de zile de cand Adrian Toca1, fostul Content & Project Manager, “pleca” foarte linistit si impacat cu ceea ce facuse la libertatea.ro, iar Andreea Georgescu2, deputy online manager Unica.ro, primea (in urma preluarii site-ului libertatea.ro) functia de deputy editor-in-chief online.

Note de subsol:
1. Adrian Toca – ex-Content & Project Manager la libertatea.ro. Blog | LinkedIn | Twitter
2. Andreea Georgescu – Deputy editor-in-chief online Libertatea.ro si Unica.ro. Twitter

Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments
There are currently no comments.