Posted By Costin

Maguay renunta la eXpertBook si lanseaza MyWay, un netbook decorat… taraneste :-)


Va mai aduceti aminte de campania designMyLaptop.ro? In decembrie 2009, Maguay lansa o provocare cu stil si personalitate. Compania oferea internautilor posibilitatea de a customiza design-ul unui eXpertBook Altro, 3 dintre participantii la acest concurs plecand acasa cu un laptop desenat de ei.

Saptamana trecuta, Maguay a renuntat la brandul eXpertBook Altro si a lansat MyWay, prezentand publicului o serie limitata de notebook-uri cu specificatii decente: ecranul de 10”, 250GB HDD (upgradable la 500GB) si 2GB RAM. Cantareste sub 1kg.

Catch-ul, in afara de faptul ca este un produs romanesc :-), este faptul ca aceasta serie limitata contine netbook-uri decorate cu motive taranesti, precum furci de tors sau capataie de perne de zestre folosite in Transilvania in biserica sau in momentul “iertaciunii”, cand mirii ingenuncheaza in fata parintilor. Iar aceste lucruri au creat deja buzz in blogosfera (detalii aici).

Nu-mi ramane decat sa va las cu imagini, galeria intreaga (cu detalii) putand fi gasita pe pagina de Facebook a blogului refresh.ro.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments