Posted By Costin

Republika Interactive preia Copimaj Interactive


Republika Interactive, agentie interactiva specializata in promovarea pe retelele sociale, anunta preluarea agentiei de creatie web Copimaj Interactive care se desprinde astfel de grupul Copimaj din care facea parte alaturi de solutia pentru comert electronic, Live2c si magazinul online de IT&C, liveMag.ro.

În mod constant am urmărit să aducem clienților noștri o plus valoare cât mai palpabilă odată cu serviciile noastre, iar această plus valoare își are rădăcina în profesionalismul și expertiza oamenilor care alcătuiesc echipa.

Aceleași valori le-am găsit în cadrul echipei Copimaj, motiv pentru care cred că pasul pe care îl facem astăzi este unul de bun augur. În viitor, Copimaj Interactive își va pătra independența, precum centru de producție, aliniindu-se însă strategiei noastre de business.

Justin Kadima1, General Manager Republika Interactive

Mai multe detalii in comunicatul de presa.

Note de subsol:
1. Justin Kadima – General Manager Republika Interactive. LinkedIn | Blog

Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments