Posted By Costin

Telefoane dual sim cu Android? Foloseste cineva? Pareri?


Pe langa faptul ca majoritatea sunt echipate cu tunere TV analogice, ce am observat ca si latura comuna a telefoanelor dual sim este capacitatea generoasa a agendei acestora (chinezariile – ex: magazindualsim.ro, dual-sim.ro sau dualsimtelefoane.com – au 500, in timp ce capacitatea agendei celor care pot fi gasite in oferta eMAG este de 1000 de numere).

Ceea ce este un lucru bun, avand in vedere ca exista astfel de oferte la cartelele prepay, insa nu indeajuns de bun pentru mine, de exemplu, deoarece intreaga mea agenda de contacte, deci nu numai numere de telefoane, sta in cloud: Google & Facebook.

Iar printre sistemele de operare ale telefoanelor mai sus amintite d’abia gasesti cate unul care stie WiFi (replica iPhone 4 stie), insa cu siguranta nu va sti sa foloseasca contactele pe care le am online.

O veste buna vine insa de la Brasov, unde cei de la Allview, care au lansat in vara anului trecut si telefonul pentru audienta Hi5 :), pregatesc un mobil dual sim cu… Android! Singura problema este ca va fi lansat in martie sau aprilie, declaratia apartinandu-i lui Lucian Peticila, directorul general al companiei. (via zf.ro)

Si se naste astfel urmatoarea intrebare: detine / foloseste cineva un telefon dual sim cu Android? Ceva de genul H6 Andoid, de exemplu. Sunt fiabile? Merita? Importa contactele de pe mail/facebook? Vede Android Market-ul? Se da pe net acceptabil? 🙂

Decizii, decizii.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments