Posted By Costin

Zumzi.ro, la 1 an de existenta in .ro se extinde si in Bulgaria, Moldova si Serbia


Lansat in urma cu mai bine de un an de zile ca un altfel de Twitter, zumzi.ro a implinit zilele aceastea 1 an de existenta in peisajul online-ului romanesc, economisind aproape 1,5 milioane lei (ron) pentru vizitatorii ce au achizitionat servicii si produse cu ajutorul albinutei :-).

Intrat recent si pe piata din Bulgaria (dalavera.bg), cu deja peste 50,000 de leva economisiti pentru vizitatorii site-ului, business-ul urmeaza sa isi deschida portile si in tarile din jurul Romaniei, tari in care Calin Fusu, director general neogen.ro si actionar zumzi.ro, cunoaste deja piata: Chisinau, Moldova (zumzi.md), si Belgrad, Serbia (popusti.rs).

Revenind la zumzi.ro, cele mai vandute servicii in anul care a trecut au fost abonamentele la fitness, tae-bo sau aerobic, serviciile complete de infrumusetare si remodelare corporala, servicii stomatologice, meniurile la restaurante, bilete la cinematograf sau cursuri si excursii.

Note de subsol:
1.Calin Fusu – Director General, Neogen SA. LinkedIn | Blog | Twitter

Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments