Posted By Costin

Vodafone a strigat “gratuit” la prepay


Clienţii Vodafone, numărul doi pe piaţa locală de telefonie mobilă, care utilizează cartele prepay ale companiei şi cumpără credit de cel puţin 5 euro pot suna “nelimitat şi gratuit” către alţi trei clienţi ai Vodafone, a anunţat operatorul.

via zf.ro

Teoretic, si 10,000 de minute in retea inseamna nelimitat. Sunt 6 ore de stat cu telefonul la ureche, in fiecare zi, ceea ce ma indoiesc ca ar fi cineva in stare sa intreprinda. Excludem aici agentii de asigurari de la ING!!! 🙂

Pentru majoritatea, si 3000 de minute in retea pe care le poti obtine cu o extraoptiune de 5 euo inseamna nelimitat. Sunt aproape 2 ore de convorbiri, in fiecare zi.

Practic insa, eu nu am mai intalnit “gratis”/”nelimitat” decat la abonamente corporate, situatie in care gratuitatea in “grup” este de fapt ceva normal cand discutam despre cateva sute sau chiar mii de abonamente.

In alta ordine de idei, Vodafone devine din ce in ce mai agresiv, insa nici Cosmote nu se lasa mai prejos, batalia fatisa inceputa odata cu lansarea iPhone 4 golind pana acum multe cutii de pop-corn. 🙂


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments