Posted By Costin

antena2.ro a fost relansat


In urma cu o saptamana, site-ul antena2.ro a fost relansat, postul de televiziune suferind de asemenea si un proces de rebranding. Noua sigla a postului de televiziune este cea de mai sus, iar Vezi ce vorbesti devine astfel noul slogan (via).

In urma relansarii, antena2.ro a scos codul de trafic.ro (urmeaza probabil sa intre in SATI), site-ul raportand in februarie 2011 doar 98,000 de vizitatori unici.

Prima lansare facuta “in mandatul meu” la Intact Interactive, insa care nu mi se datoreaza aproape deloc, pentru ca deja se pornise proiectul cand am venit eu, este Antena2.ro.

Odata cu relansarea postului TV ca unul de showbiz si monden, cu multe emisiuni live, am relansat si site-ul mentionat sa sustina noul brand TV (inclusiv logo-ul jucaus 😀 ).

Vreau si eu pareri. Ce ati schimba, ce ati pastra samd. 🙂 Evident, vorbim de site 😛

Bobby Voicu1, General Manager Intact Interactive

Sursa: Cum vi se pare? Antena2.ro, rebranduit si relansat

Note de subsol:
1. Bobby Voicu – General Manager @ In In | Blogging Consultant, FTW Media. LinkedIn | Blog | Twitter

Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments
There are currently no comments.