Posted By Costin

Care sunt smartphone-urile momentului?


Circula de vreo 2 zile o analiza a ofertelor de Paste ale operatorilor de telefonie mobila semnata mobime.ro si impachetata intr-un comunicat de presa preluat de majoritatea publicatiilor online, plus de vreo 3-4 ori mai multe agregatoare.

Fiind vorba de ofertele de Paste, perioada in care buzunarul romanului se deschide in viteza si in ciuda crizei financiare, trag concluzia ca cele 3 companii de telefonie mobila din Romania au facut cateva calcule inainte, alegand telefoanele cu cel mai mult lipici pe touchscreen :-).

Asadar:

a) Orange pariaza pe iPhone 4, HTC Desire HD si Samsung Galaxy S, insa scoate de la naftalina si batranul deja iPhone 3GS. Cea mai ieftina oferta este Samsung Galaxy S (99 euro) cu abonament Flamingo de 15 eur lunar.

b) Vodafone recomanda Nokia C5-03, HTC Wildfire si BlackBerry 9300, Google Nexus S si Nokia E7. Combinatia cea mai ieftina este Nokia C5-03 (29 euro) cu Vodafone Complet 800 Internet pe mobil Plus, la 16,64 eur lunar.

c) Cosmote ataca si ea sarbatorile de Paste cu iPhone 4, cu cativa centi mai scump decat la Orange (pe termen scurt :-)), Sony Ericsson X10 si Nokia N8. Cea mai accesibila oferta este Nokia N8 (140 eur) cu un abonament Cosmote Explore, de 28,52 eur/luna.

Tu?

Ce producator de terminale mobile preferi?

View Results

Loading ... Loading ...


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments