Posted By Costin

Gala Premiilor eCommerce 2011


Dupa 6 luni de la anuntarea editiei de anul acesta, GPeC 2011 isi deschide portile pana pe 15 mai catre toate magazinele online ce doresc sa se inscrie la Academia de eCommerce (GPeC 2011), o competitie ce se va desfasura pe parcursul a 8 luni de zile si care isi propune sa creasca standardele in comertul electronic si, mai ales, increderea consumatorilor in tranzactionarea prin internet.

Inscrierile se pot face aici, taxa de participare este de 700 lei + TVA, iar in competitie sunt acceptate doar magazinele online cu o vechime in piata mai mare de 3 luni. Comerciantii online care se vor inscrie la GPeC 2011 sunt obligati sa afiseze pe site-urile lor toate informatiile de contact, sa nu faca spam, sa respecte drepturile de autor si toate celelalte legi aplicabile in domeniu.

De asemenea, magazinele online vor fi verificate daca vand produse contrafacute, comerciantii fiind obligati sa mentioneze daca au marca inregistrata, iar magazinele online sa nu aiba erori de functionalitate in procesul de comanda, sa ofere toate informatiile despre modalitatea de tranzactionare si sa fie inregistrate la Autoritatea in domeniu daca proceseaza date cu caracter personal.

Pe langa seria de intalniri consultative dintre jurati si magazine, GPeC 2011 aduce si prima Scoala de Vara a comertului electronic romanesc care consta in 5 zile de cursuri si seminarii pe teme de Usability, SEO, AdWords, Analytics, Marketing & PR, Legal si Tehnici de Vanzare Online.

Scoala de Vara este programata pentru sfarsitul lunii august, se va desfasura la munte si este deschisa tuturor celor interesati sa participe, indiferent daca sunt inscrisi sau nu in competitie la GPeC.

Mai multe detalii pe gpec.ro.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments