Posted By Costin

GoPro Motorsport HERO HD


Dupa cateva camere compacte pe care le-am testat (inca nu am terminat cu DMC-FT3 de la Panasonic) si de care am fost multumit (vezi Sony Cyber-shot TX5), a venit momentul sa trecem la profesionisti, sarind direct in varful de gama in ceea ce priveste filmarea HD in conditii… vitrege: GoPro Motorsport HERO HD.

Apropo, mai tineti minte Idee de vlog colectiv (bloggeri in trafic)? Se baga cineva? 🙂

Detalii tehnice gasiti pe f64.ro, un manual de utilizare complet gasiti pe camforpro.com. Pentru orice eventualitate i-am facut o copie de siguranta pe contul de pe slideshare.com al refresh.ro, deoarece ori F64 ori producatorul nu s-au gandit ca mi-ar trebui si manualul. Doar zic.

Mai revin pe tema asta cand o sa am si ce arata :-). Nu vreau sa va obosesc cu ceea ce ati putea oricum gasi pe Youtube si va las cu imagini ale camerei si continutului pachetului.
Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments